Foodcourt For-rest

In het zonnetje genieten van een heerlijk koel drankje of verse maaltijd? Onze Foodcourt is voorzien van een containerbar (inclusief zingende barman;)) en twee foodtrucks. We werken samen met twee te gekke foodtrucks:

Welcome foodlovers Foodtruck
Heerlijke streetfood vanuit een oude gele schoolbus. Met burgers, pulled chicken, sloppy Joes en tuna melt broodjes sta je gegarandeerd watertandend voor de bus… www.welcomefoodlovers.nl

Mamma Jammie
Beleef en proef de indonesische keuken. Vers en hand gemaakt op een authentieke Indonesische wijze, maar het allerbelangrijkste met heel veel Liefde. www.mammiejammie.nl

BBQ-plek

Zelf eten maken kan ook. Voor je suite of tent bbq’en is in verband met de droogte helaas niet toegestaan en daarom hebben we speciaal een BBQ plek gecreëerd. Uit eten gaan is fijn, maar je eigen worstje braden in de buitenlucht is natuurlijk ultiem. Wil je hier gebruik van maken en zeker weten dat er een plekje is? Zorg er dan voor dat onze receptie op de hoogte is en wij stoken alvast een vuurtje voor je op.

 

 

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?