Foodcourt For-rest

In het zonnetje genieten van een heerlijk drankje of verse maaltijd? Onze Foodcourt is voorzien van een containerbar (inclusief zingende barman;)) en twee foodtrucks. We werken samen met twee te gekke foodtrucks:

Welcome foodlovers Foodtruck
Heerlijke streetfood vanuit een oude gele schoolbus. Met burgers, pulled chicken, sloppy Joes en tuna melt broodjes sta je gegarandeerd watertandend voor de bus… www.welcomefoodlovers.nl

Mamma Jammie
Beleef en proef de indonesische keuken. Vers en hand gemaakt op een authentieke Indonesische wijze, maar het allerbelangrijkste met heel veel Liefde. www.mammiejammie.nl

 

De bar op de foodcourt is dagelijks geopend tot 23:00 uur en opent (afhankelijk van de vraag) tot 01:00 uur aan de voorzijde van het terrein. De foodtrucks zijn in het hoogseizoen geopend vanaf 14:00 uur en in het laagseizoen vanaf 16:00 uur.

BBQ-plek

Uit eten gaan is fijn, maar je eigen worstje braden in de buitenlucht is natuurlijk ultiem. Dit kan in alle gezelligheid bij de gezamenlijke BBQ plek bij de Foodcourt of in alle rust bij je eigen accommodatie middels het huren van een Ofyr BBQ. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?