fbpx

Corona-maatregelen

Pop-up glamping For-rest is ontstaan uit het idee dat wij graag een mooie vakantieplek willen creëren voor iedereen die tijdens deze Corona crisis er toch even tussenuit wil.

We willen wel dat dit zo veilig mogelijk gebeurt en hebben ons ook te houden aan de maatregelen die landelijk zijn afgegeven. We hebben even op een rijtje gezet hoe wij dit op For-rest hebben ingericht, zodat iedereen een fijne en veilige vakantie heeft.

 

1,5 meter 

  • Wij vragen iedereen 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en de For-rest crew. Hoe graag we het ook zouden willen, we schudden geen handen meer en kunnen in onze winkel maar een maximaal aantal mensen kwijt. 
  • For-rest heeft over de gehele glamping middels paaltjes, koord en belijning duidelijke looprichtingen aangegeven. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker!

 

Sanitair en hygiëne

  • Wij doen ons best om hygiëne zo goed mogelijk te waarborgen, we vragen jullie hier ook zoveel mogelijk rekening mee te houden. 
  • Elke accommodatie heeft eigen sanitair. Was je handen voordat je naar een algemeen gebruikte ruimte gaat, met zeep en minimaal 2 minuten.
  • Vanaf 1 juli gaat ook het openbaar sanitair open en zullen hier duidelijke richtlijnen hangen hoe hier gebruik van te maken.

 

Regelgeving
– For-rest is ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM en de gemeente Berkelland. Echter kan het altijd zijn dat door Corona andere maatregelen genomen moeten en we vragen je daar ook in mee te gaan. Meer hierover staat in onze algemene voorwaarden.

 

 

Corona annulering
Wij willen natuurlijk net als jij dat iedereen gezond blijft. Wij vragen je dus bij klachten, verantwoordelijkheid te nemen en eventueel te beslissen om je overnachting uit te stellen.
Wij hopen je dan op een later moment te mogen verwelkomen.
Wanneer je annuleert vanwege Corona klachten krijg je van ons een tegoedbon om weer in te zetten wanneer je weer helemaal beter bent. Uiteraard blijven we hierover met je in contact. 

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?