FAQ

Reserveren

Ik wil graag reserveren bij For-rest, hoe gaat de betaling in zijn werk?

Leuk dat je naar For-rest wil komen!


Wij werken met het boekingssysteem waar je kunt kiezen voor de accommodatie waar je graag wil overnachten. Bij elke accommodatie vind je de boekingsknop die je naar ons systeem doorstuurt.

Wil je bij je overnachting ook een ontbijtje of een lekkere fles prosecco? Dit kun je er dan in 1 keer bijboeken. Je betaling is direct na je boeking via IDEAL, creditcard of één van de andere opties binnen het systeem.

Boeken kan hier!

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Wij vragen je boeking in één keer te betalen. Eventuele extraatjes die je bij je verblijf nog extra koopt, kun je achteraf gewoon afrekenen.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Kan ik ook 1 nacht overnachten?

Helaas hebben wij (nog) niet de mogelijkheid voor overnachtingen in onze accommodaties van 1 nacht. Mocht dat wel gebeuren dan vind je dat op onze website.
Op de Nomadenweide is het wel mogelijk om 1 nacht te overnachten.

Vragen jullie borg?

Bij inchecken vragen wij 100,- borg of creditcardgegevens, voor eventueel missende of kapotte items in je accommodatie.

Accommodaties

Wat is er allemaal in de accommodatie aanwezig?

Op de pagina’s van de accommodatie staat precies wat er aanwezig is, maar onderstaande vind je in ieder geval in elke plek (met uitzondering van de bedstee)

Een 2-persoonsbed of 2 x 1-persoonsbed met bedlinnen, kussens en dekbedden
Handdoeken
Mini-bar
Waterkoker
Filter voor slow coffee
Bestek en borden
Glaswerk
Koffiebekers en theeglazen
Afwasteiltje met benodigdheden
Plankje met schil- en broodmes
Verlichting
Stopcontact
Wi-Fi
Privé sanitair (binnen of buiten de accommodatie)

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Aankomst en vertrek

Inchecken op de dag van aankomst is mogelijk tussen 15:00 – 20:30 uur (accommodaties) / 14:00 – 20:30 uur (Nomadenweide). 
Uitchecken op de dag van vertrek is mogelijk tussen 8:30 – 10:30 uur (accommodaties) / 8:30 – 12:00 uur (Nomadenweide).

Late check-in? Je kunt tot uiterlijk 22:00 uur inchecken i.v.m. de rust die wij gasten graag zoveel mogelijk willen garanderen. Wil je ons telefonisch laten weten dat je later dan 20:30 uur aankomt? Je kunt ons bereiken via 06-57829403.

Early check-out? Wil je eerder dan 8:30 uur uitchecken? Laat het ons weten, dan checken we je de dag voor vertrek vast uit.

Zijn de accommodaties verwarmd?

Onze accommodaties zijn niet verwarmd. Iets frisser? Duik lekker onder de dekens en tegen elkaar aan….

Kan ik bij jullie parkeren?

Ja, je kunt de auto gewoon bij ons neerzetten op het daarvoor aangegeven parkeerterrein. Dit is gratis.
Bij je accommodatie of ergens anders op het terrein parkeren is helaas niet mogelijk.

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Nee hoor! Die liggen allemaal in je accommodatie. Wil je extra of halverwege de week wisselen? Dat kan ook, bij de receptie kun je tegen betaling dit extra aanvragen of ophalen.

Mag mijn huisdier mee?

Helaas, om de rust voor iedereen te kunnen garanderen mogen Fifi en Garfield niet mee naar For-rest.
Tijdens For-rest Family is het alleen toegestaan om je hond mee te nemen naar de Nomadenweide, tegen een betaling van 5 euro per hond per nacht. 

Ik wil mijn kinderen graag meenemen, mag dat?

For-rest is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar.
Kinderen mogen dus niet mee.

Maar… in de weken van 24 juli t/m 7 augustus is er For-rest Family. Deze 2 weken zijn de uitzondering op het verhaal en dan zijn kinderen en huisdieren ook van harte welkom! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Is er Wi-Fi?

Ja, er is Wi-Fi (tegen betaling) op de glamping. Bij de receptie kun je een voucher halen voor een dag, weekend of week.

Mag ik vuur maken bij het huisje?

Nee, helaas. In het oosten van het land hebben we te maken met veel droogte en daarom zijn er maar een beperkt aantal open vuurtjes op For-rest mogelijk. Wij zullen waar mogelijk lekker een vuurtje voor je aansteken, waar je op veilige afstand van elkaar kunt genieten van een vuurtje.

Mag ik gasten uitnodigen?

Dat mag zeker, maar wij vragen hier wel een kleine vergoeding voor. Laat je gasten zich daarom bij de receptie melden, voordat ze het terrein oplopen. Ze betalen hier 5,- per persoon en mogen dan de hele dag als gast op For-rest zijn. Er is een maximaal van 2 gast per glampinggast om ervoor te zorgen dat het niet té druk wordt op For-rest.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Klik dan hier voor de contactgegevens en laat ons je vraag weten.

Faciliteiten

Is er een restaurant bij For-rest?

Wij zijn bezig met de indeling van onze foodcourt en proberen deze zo snel mogelijk te openen. Tot die tijd kun je altijd kijken op onze tips voor de restaurants in de omgeving of online bestellen. 

Is er een supermarkt bij For-rest?

Je kunt bij ons een lekker ontbijtje bestellen en deze ‘s ochtends afhalen bij de winkel van Leen. Bij Leen kun je ook lekkere dingen halen van onze lokale ondernemers.

Worden er activiteiten georganiseerd?

We willen zoveel mogelijk rust creëren bij For-rest, maar we gaan zeker leuke activiteiten op poten zetten. Denk aan een schilderworkshop bij de vijver of een yoga sessie bij ondergaande zon. Hou de website in de gaten en ben je al bij For-rest loop dan af en toe even langs de receptie.

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?