For-rest zakelijk

What happens in For-Rest Glamp …..

Stel je eens voor een paar dagen je eigen glamping voor jou en je collega’s? For-rest Glamp is de spot voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding  en product-presentaties.  Een groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal. Bij For-Rest Glamp beschik je over een unieke locatie aan het water waarbij je helemaal los komt van je dagelijkse werkzaamheden. Waar je met elkaar kan chillen, dansen, brainstormen en uiteraard genieten.

DSCF4435
1T7A2291
DSCF4513
Luxe Suite
spellen camping forrest glamp
yoga forrest glamp
TinyParks tiny house
forrest glamping bussloo

For-rest teamtripper

Bij For-rest Glamp kan je 365 dagen per jaar terecht voor een uniek bedrijfsuitje. In zomer beschikken we over 40 accommodaties en in de winter schroeven we dit terug naar ongeveer 20.
Slaap met één of meer collega’s in een unieke en luxe Tiny House, Tipi tent of Yurt. Onze parkhost  zorgt er voor dat jullie tijdens jullie verblijf niks te kort komen. Ook kan hij of zij jullie bij een meerdaags event ondersteunen in het organiseren teambuildingsactiviteiten en of workshops. Alles is mogelijk! Het belangrijkste is, dat jij het zakelijk event van je dromen kan realiseren.

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?