FORREST GLAMP THE SEQUAL! OP NAAR FORREST GLAMP BUSSLOO

Leuk hoor, helemaal hunky dory ál die campings in binnen­ en buitenland. Maar wat als je wel van kamperen houdt maar echt niet op gillende kids zit te wachten tijdens je welverdiende vakantie? Nou, dan kom je dus meestal bescheten uit – we say it as it is. Hartstikke achterhaald natuurlijk. En was daar in 2020 ineens Forrest Glamp. Of eigenlijk: For Rest Glamp. Voor je rust dus. Zonder koters. De adults only camping landde in Eibergen (NB: die locatie is er anno 2021 niet meer), in het Oosten van het land en werd, duh, een keihard succes. Er kwamen (alsnog, het bloed kruipt waar het niet gaan kan) Family Weken in de vakanties en er kwamen plannen voor meer. Dat meer, dat is er nu. Adults Only stijl!

FORREST GLAMP BUSSLOO

In een wereld waarin we het niet meer over ‘directrice’ mogen hebben en de roe vakkundig uit alle sinterklaaslied­jes wordt geweerd, kan het toch niet zo zijn dat kinderloze kampeerders per se om zes uur hun bed uitgegild moeten worden (kinderrijke luitjes blieven dat overigens ook liever niet bij mijn weten)? Hand­jes op elkaar dus voor camping craving For­Rest Glamp. Een campingconcept dat begon in de Achterhoek maar dat zich langzaam uitwaaiert over heel Nederland. Het sfeertje riekt naar festivals, de stem­ming is gemoedelijk, de logeerplekken knap én comfortabel.

En Forrest Glamp breidt uit! Er liggen nog meer plannen – daarover later vast nog meer – maar het eerste concrete plan is een feit: Forrest Glamp Bussloo! In het midden van het land, op de prachtige Veluwe. Hetzelfde concept met-zonder Family Weken; daar doen we hier lekker echt niet aan. En dat is helemaal goed!

Lees het hele artikel op; https://www.bartsboekje.com/forrest-glamp/