Eerste pop-up glamping Nederland verhuist naar Bussloo

For-rest Glamp, de eerste pop-up glamping die Nederland rijk werd doordat festivalondernemers vanwege Corona zonder werk kwamen te zitten. En wat was het succes! Vele gestrande festivalgangers en wereldreizigers genoten van een geweldige vakantie in een unieke festivalstijl.

 

Ook dit jaar ziet het er voor de festivalindustrie nog steeds onzeker uit, maar omdat het runnen van een glamping initiatiefnemers, Michael Wedel en Jeroen Schreurs, wel in de smaak viel besloten zij het niet te laten bij één seizoen. Echter bleef lang onzeker of For-rest Glamp doorgang kon vinden op zijn geboortegrond in Eibergen. Daarmee startte een zoektocht naar alternatieve locaties. Jeroen haalde hierbij zijn relatie met Leisurelands aan, de beheerder van twintig recreatiegebieden in Nederland, waarmee Jeroen al enige jaren goed contact heeft vanwege Beachclub MEER aan het Hilgelo in Winterswijk.

 

Toeval bestaat niet

Net op het moment dat het doek voor Rekken viel, kreeg For-rest Glamp het vertrouwen van Leisurelands om aankomend seizoen neer te strijken op een van de misschien wel meest fraaie plekjes van Nederland; Recreatiegebied Bussloo! Hiermee blijft For-rest Glamp een echte POP-UP glamping en zal het wederom zijn naam eer aan doen gezien de crew opnieuw zo hard als Forrest Gump zal moeten rennen om het terrein om te bouwen tot een paradijs voor rust, ruimte en gezelligheid. Een paradijs welke naar verwachting zowel de uitstraling als sfeer van 2020 zal evenaren, zo niet zal overtreffen!

Het jaar rond

Begin dit jaar kwamen Patrick Ligthart en Jochem Verheul van Tiny Parks op het pad van For-rest Glamp initiatiefnemers Michael Wedel en Jeroen Schreurs. Met de ambitie om dè ultieme kampeerbeleving te bieden door plekken met duurzame accommodaties in een natuurlijke omgeving te creëren in eigen land, bleek deze ontmoeting een schot in de roos. Met deze samenwerking worden sfeerviolle Tiny houses toegevoegd aan het concept, hetgeen de gelegenheid biedt het hele jaar open te zijn. Hetgeen op deze locatie goed uitkomt gezien de faciliteiten die het gebied biedt, waaronder Thermen Bussloo. Uiteraard gaan we er vanuit dezelfde sfeer als afgelopen jaar te evenaren, zo niet te overtreffen.

Adults-only

Net als vorig jaar zal de glamping adults-only zijn, waarmee het concept zich blijft onderscheiden van soortgelijke concepten. Boeken is mogelijk en het seizoen gaat van start vanaf het pinksterweekend.

Tags :