Hoi lieve (gestrande wereld)reiziger

Poh, wat we hebben een lange winterslaap achter de rug. Sorry, we moesten even bijkomen van alles dat ons is overkomen afgelopen jaar! Wat was het fantastisch en wat hebben we genoten! Als het goed is jij/jullie ook!

 

Hold your horses; we hebben goed (lees: fantastisch) nieuws! Wij zijn helemaal klaar en opgeladen voor een geweldig nieuw seizoen en we mogen dit jaar neerstrijken op misscfhien wel één van de mooiste plekken die Nederland rijk is; Recreatieplas Bussloo! OH YEAH!

 

We zijn uit de startblokken gevlogen om deze locatie om te toveren tot een For-rest Glamp waardig paradijsje! En aan de locatie zal het in elk geval niet liggen; strak aan het water, omgeven door tal enthousiaste en creatieve ondernemers en als buurman van Thermen Bussloo. En dan hebben wij ook nog eens het voorrecht om op deze plek ten minste drie jaar te mogen verblijven en gedeeltelijk zelfs het jaar rond. Benieuwd hoe dit alles op ons pad kwam?! Klik dan hier.

 

Bij zijn?! Bekijk hier de beschikbaarheid vanaf het eerste pinksterweekend (21 mei). Helaas hebben we op deze locatie (nog) geen Nomadenweide en dus kunnen wij (vooralsnog) geen campers/caravans ontvangen. Maar gelukkig voldoende alternatief! Je boekt een lang weekend (3 nachten) met z’n tweetjes in een Awaji of Belltent al voor minder dan  €500. Inclusief privé- sanitair, bed- en badlinnen, dagelijks ontbijt, schoonmaakkosten, toeristenbelasting en natuurlijk niet te vergeten een dosis rust, een relaxte ‘niets moet alles mag’ vibe en een té gekke omgeving (wait for the sunset!).

 

Nou, dat was het wel. Wij trekken weer een Forest Gump sprintje!