Over For-rest Glamp

De Glamping voor gestrande wereldreizigers

Crisis maakt vindingrijk. Zonder corona was de Winterswijker Jeroen Schreurs (35) nu druk bezig geweest met foodtruckfestivals door het hele land. ‘Daar kon een streep doorheen.’ Hetzelfde geldt voor streekgenoot Michael Wedel (51), die zijn broodverdient als uitvoerend producent in de evenementenbranche. Ook hij viel ineens in een zwart gat.

Onze eerste locatie

Schreurs wist van een leegstaande camping in Rekken, Wedel had goede contacten in de evenementenbranche. Zo begonnen ze in 2020 samen For-rest, de eerste ‘pop-up glamping’ van Nederland. Verspreid tussen de bomen en struiken zijn binnen no time  veertig luxe kampeerplekken opgebouwd. Allemaal met eigen sanitair: niemand hoeft met een rol wc-papier naar het toiletgebouw. Eten kan worden afgehaald bij foodtrucks, op een apart veldje. In een hoek van het terrein is achter takkenhagen een ‘wellnestje’ gebouwd met sauna en bubbelbad. Alles om de luxe kampeerder een gevoel van welbehagen te bezorgen.

Door de coronacrisis vieren de meeste Nederlanders hun vakantie dit jaar in eigen land. Dat geldt ook voor de meer avontuurlijk aangelegde vakantiegangers die anders een trip naar Bali hadden geboekt of een rondreis door Vietnam. Die doelgroep wil Schreurs aanspreken. ‘Wij zijn er voor de gestrande wereldreizigers. Die van een beetje avontuur houden en het leuk vinden om ’s avonds bij het kampvuur te zitten met een speciaalbiertje. Die willen niet op een gewone camping zitten.’ In juni gingen we open en hebben in drie maanden meer dan 9000 overnachtingen verkocht en vele lovende reacties gekregen van onze gasten.

Onze nieuwe locatie

Helaas kwam hier na één seizoen al een eind aan toen we te horen  kregen dat de grond van onze locatie in Rekken was verkocht en we onze spullen moesten pakken. Balen! Maar na zo prachtig avontuur was de motivatie alleen maar groter geworden om in 2021 nog groter, mooier en leuker terug te komen. En dat is gelukt! De komende drie jaar mogen wij For-rest Glamp voortzetten aan één van de mooiste recreatieplassen van Nederland.

Welkom bij For-rest Glamp Bussloo!

Wij hopen je hier snel te mogen verwelkomen. Het bier staat koud!

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?