Liefdesnestjes voor de gestrande wereldreiziger

“Life is like a box of chocolates, you never know what you are going to get.” – Forrest Gump.

 

15 maart 2020, de dag dat Rutte vanwege COVID-19 het land sloot, de dag dat wij (Jeroen & Ashley) besloten dat het tijd werd voor een eerste date. Een date die uitliep op een wel heel bijzonder nieuw avontuur:

 

FOR-REST GLAMP

 

Kort na onze eerste date belandden we in een blokhut op een camping in Eibergen, niet ver van onze woonplaats vandaan. Op deze plek creëerden we ons eigen liefdesnestje waar wij elkaar in alle rust beter konden leren kennen. De blokhut was voorzien van een woonkamer, een keuken, een badkamer, een slaapkamer, een veranda, een zithoek met kampvuur en onze zelf meegebrachte Intex jacuzzi. Kortom, alle ingrediënten voor een beginnend liefdesavontuur.

 

7 april 2020 vond Jeroen in de blokhut een plattegrond van een leegstaand campingterrein aan de andere kant van Eibergen. Zonder aarzeling besloten we het terrein te gaan verkennen, en terwijl wij daar stonden werd het plan geboren: we gaan liefdesnestjes creëren voor onze mede gestrande wereldreizigers. Jeroen stapte direct in zijn telefoon en initieerde verschillende sessies aan het kampvuur waardoor het plan steeds meer vorm begon te krijgen. Niet veel later werd hij getipt op Michael Wedel, die op een steenworp afstand van de camping af woonde. Michael verdiende tot dan toe zijn brood met het opbouwen van festivalproducties voor onder andere Lowlands en Pinkpop. Hij kwam vanwege COVID-19 plots thuis te zitten.

 

Alsof het zo had moeten zijn werd na deze ontmoeting het leegstaande campingterrein in een mum van tijd omgetoverd tot een waar natuurhotel in festivalstijl. Het terrein werd uitgerust met veertige luxe accommodaties, een Nomadenweide, een receptie, een campingwinkel, een foodcourt, enkele centrale ontmoetingsplaatsen met vuurplaatsen en een wellnessarea.

 

12 juni 2020 was het zover, we ontvingen onze eerste gasten. On-werk-ke-lijk.