Scholder an scholder

Nadat Covid-19 ons land trof op vele manieren, zagen vooral de ondernemers uit de festivalindustrie in dat hun wereld er voorlopig heel anders uit zou gaan zien. Met dit in het vooruitzicht ontstond het idee van pop-up glamping ‘For-rest Glamp’. Verschillende festivalsuites, tipi’s, yurts die normaal op festivals als Tomorrowland en Lowlands staan, kijken deze zomer uit op de weilanden van de Achterhoek.

De Achterhoekse ondernemers Michael Wedel en Jeroen Schreurs tot de conclusie dat hun zomer niet zal lopen als gepland, maar bij de pakken neer gaan zitten was voor deze creatieve ondernemers geen optie. Samen met een groep mensen om hen heen kwamen ze tot het plan om met al hun expertise in te springen op de plotselinge marktvraag om massaal in Nederland op vakantie te gaan.

In een sneltreinvaart in For-rest gebouwd en dat kon alleen maar met heel veel hulp van heel veel mensen. En die willen wij hierbij graag bedanken!

Almat Laren

Marie* creëert

De Bosjuweel

Campsolutions

Poe tenten

Shelter tenten

De Eventfarm

Jana Boekholt

NKI

Te Koppele

De Klok

Smeba

WTL

VANMOOF

Grenszicht

Witzand

Juuls Artwork

Maikel Geurts

Koudijs

BEST

Bakkerij Schreuder

Eikenaardig

De Plannenmakerij

Realizer

Foodlovers

FER Koffie

Mammie Jammie

Pfeifer

Boeren Zuivel

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?