Glamping overnachting in Awaji tent

De glampingtenten Awaji staan verspreid rondom recreatieplas Bussloo. Er is altijd een sanitair gebouw vlakbij dus maak je daar geen zorgen om. Overnachten in een Awaji is vooral leuk voor stellen en vrienden. De Awaji tenten staan om pootjes, beschikken over twee één persoonsbedden, klein zithoekje en opbergplekje. De bedden zijn ook al opgemaakt en zelfs de handdoeken liggen al klaar. Wat een gemak! Naast je tent beschik je over een eigen privé sanitair gebouw zoals op de foto.

Boekingsperiode glamping For-rest Glamp

For-rest Glamp is het hele jaar open voor een bijzondere overnachting. Helaas zijn niet alle accommodaties het hele jaar door te boeken, maar een groot deel wel. Hoe leuk is het om tijdens de donkere wintermaanden te overnachten in een cosy Tiny House of sfeervolle Yurt?

 Minimaal verblijf voor ultiem glampinggevoel

For-rest Glamp is niet zomaar een glamping. Wij willen jou een ultieme kampeerervaring meegeven tijdens je verblijf. Jij moet ons terrein verlaten met een uitgerust, voldaan en happy gevoel. Wij hanteren daarom minimale verblijfsperiodes van een weekend, midweek of week. Hier zit altijd één For-rest Glamp diner avond bij, waarbij wij voor alle gasten een diner verzorgen inclusief entertainment. Het eten voor deze avond is verplicht bij te boeken, maar geloof ons dat is het meer dan waard.

For-rest Glamp Ontbijt

Overnachten op een Glamping gaat gebaard met enige luxe en comfort. Je hebt dan ’s ochtends geen zin om met de auto of fiets op zoek te gaan naar een lekker ontbijt. Daarom zorgen wij elke ochtend voor een heerlijk gezond divers ontbijt met thee of koffie van onze barista.

 For-rest Glamp diner avonden

Op donderdag en zaterdag organiseren wij For-rest Glamp diner avond: de leukste avond van je verblijf. Wij verzorgen die avond voor alle gasten een speciaal diner inclusief entertainment.

Wat is er allemaal in de Awaji aanwezig?

2-persoonsbed met bedlinnen, kussens en dekbedden
(op verzoek kunnen we deze als 2 losse bedden neerzetten)
Handdoeken (1 p.p. – extra zijn bij te boeken vooraf of via de receptie)
Koelbox met elementen
Waterkoker
Filter voor slow coffee
Bestek en borden
Glaswerk
Koffiebekers en theeglazen
Afwasteiltje met benodigdheden
Plankje met schil- en broodmes
Verlichting
Stopcontact

Wat vind je allemaal buiten de awaji?
Privé toiletruimte (toiletpapier wordt eenmalig voorzien)
Privé doucheruimte met warm water
Terras met overkapping
Picknickset met tafels en banken
Lage stoelen
Wi-Fi (tegen betaling)

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?