Glamping overnachting in een Tippie Tent

Zin in een unieke overnachting op de leukste glamping van Nederland? kies eens voor een tipi! Dit type tent werd van oudsher gebruikt als woning van de indianen maar tegenwoordig poppen ze op steeds meer glampings in binnen- en buitenland op als originele overnachtingsplek. De kegelvormige tenten staat garant voor een unieke overnachting voor twee personen. Niet alleen de buitenkant is een plaatje: van binnen is de tent heel stijlvol en romantisch. De ruime tent beschikt over een tweepersoonsbed, een zithoekje en opbergplekken. Naast je tent beschik je over een eigen privé sanitair gebouw zoals op de foto.

Boekingsperiode glamping For-rest Glamp

For-rest Glamp is het hele jaar open voor een bijzondere overnachting. Helaas zijn niet alle accommodaties het hele jaar door te boeken, maar een groot deel wel. Hoe leuk is het om tijdens de donkere wintermaanden te overnachten in een cosy Tiny House of sfeervolle Yurt?

 Minimaal verblijf voor ultiem glamping gevoel

For-rest Glamp is niet zomaar een glamping. Wij willen jou een ultieme kampeerervaring meegeven tijdens je verblijf. Jij moet ons terrein verlaten met een uitgerust, voldaan en happy gevoel. Wij hanteren daarom minimale verblijfsperiodes van een weekend, midweek of week.

For-rest Glamp is het hele jaar open voor een bijzondere overnachting. Helaas zijn niet alle accommodaties het hele jaar door te boeken, maar een groot deel wel. Hoe leuk is het om tijdens de donkere wintermaanden te overnachten in een cosy Tiny House of sfeervolle Yurt?

 Minimaal verblijf voor ultiem glampinggevoel

For-rest Glamp is niet zomaar een glamping. Wij willen jou een ultieme kampeerervaring meegeven tijdens je verblijf. Jij moet ons terrein verlaten met een uitgerust, voldaan en happy gevoel. Wij hanteren daarom minimale verblijfsperiodes van een weekend, midweek of week. Hier zit altijd één For-rest Glamp diner avond bij, waarbij wij voor alle gasten een extra speciale avond  verzorgen inclusief entertainment.

For-rest Glamp Ontbijt

Overnachten op een Glamping gaat gebaard met enige luxe en comfort. Je hebt dan ’s ochtends geen zin om met de auto of fiets op zoek te gaan naar een lekker ontbijt. Daarom zorgen wij elke ochtend voor een heerlijk gezond divers ontbijt met thee of koffie van onze barista.

 For-rest Glamp diner avonden

Op donderdag en zaterdag organiseren wij For-rest Glamp diner avond: de leukste avond van je verblijf. Wij verzorgen die avond voor alle gasten een speciaal diner inclusief entertainment.

Wat is er allemaal in de Tipi aanwezig?
2-persoonsbed met bedlinnen, kussens en dekbedden
(op verzoek kunnen we deze als 2 losse bedden neerzetten)
Handdoeken (1 p.p. – extra zijn bij te boeken vooraf of via de receptie)
Koelbox met elementen
Waterkoker
Filter voor slow coffee
Bestek en borden
Glaswerk
Koffiebekers en theeglazen
Afwasteiltje met benodigdheden
Plankje met schil- en broodmes
Verlichting
Stopcontact

Wat vind je allemaal buiten de Tipi?
Privé toiletruimte (toiletpapier wordt eenmalig voorzien)
Privé doucheruimte met warm water
Terras met overkapping
Picknickset met tafels en banken
Strandstoelen
Wi-Fi (tegen betaling)

×

Hi! Kunnen we je helpen?

Veel van onze vragen zijn te vinden in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

    Onze receptie is bereikbaar via de chat van 10:00 – 17:00 uur of telefonisch op 06-57829403. Buiten deze tijden kun je ook een mail sturen naar info@forrestglamp.nl of ons contactformulierinvullen.

× Kunnen we je helpen?